Aceeași working mom cu altă pălărie. Și încă una. Și încă una.

Știai deja ce înseamnă multitasking. Știai ce înseamnă să schimbi rapid ipostazele. Și să ai în mașină tenișii de ieșit în parc, după o zi întreagă în care ai alergat, pe tocuri, de la o întâlnire importantă la alta. 

Dar sunt și lucruri pe care nu le știai, cum ar fi că work from home nu e mereu așa de grozav – cel puțin nu când e de nevoie și cvasi-permanent. Înainte visai să lucrezi mai mult de acasă, imaginându-ți că asta înseamnă că stai cu laptopul în brațe pe canapeaua preferată, în pijamaua preferată, cu o ceașcă de cacao fierbinte. Că îți faci treaba repede și bine, relaxată, și ieși în pauza de masă în parcul de lângă casă... singură, în timp ce copilul e la școală. Nu mult, doar cât să faci o scurtă meditație, să miroși florile, să bei un cappuccino, și să te întorci fresh, inspirată, gata de un nou proiect, de noi soluții creative. 

Și totuși, acum, când multe dintre noi lucrăm de-acasă, vedem că nu-i deloc așa. Acum multe dintre noi ne dorim să purtăm chiar și acasă hainele de birou, machiajul și parfumul (mai ales parfumul!), ca să simțim măcar puțin că suntem ca pe vremuri, aranjate la muncă. Acum da, petrecem mai mult timp împreună, întreaga familie, dar ne împărțim între laptop și unul sau mai mulți copii energici, care vor și au nevoie de mai multă joacă cu noi, sau de ajutor la școala online. 

Dar Sargenor îți dă o mână de ajutor! Așa cum e nevoie de o echipă ca să crești un copil, fie ea un cuplu de părinți, un sat sau o familie extinsă, e nevoie și de o echipă pentru nașterea și îngrijirea energiei noastre. Iar Sargenor te susține prin „echipa” de aminoacizi care oferă organismului un aport adecvat de arginină, aminoacidul prezent în mod natural în organismul nostru, cu importante caracteristici biochimice și nutriționale. Sargenor! Reîncarcă-te cu spor, indiferent de ce „pălărie” porți!