O mana de ajutor

Oricât de multitasking am fi – sau tocmai pentru că suntem așa – avem nevoie, mai ales în momentele de extra mile, de un ajutor competent și responsabil. Exact ca noi. Sargenor oferă o mână de ajutor tuturor celor care muncesc, obosesc, și care-și doresc să transforme momentele de genul “n-am simțit niciodată atâta oboseală” în momente de genul “n-am simțit niciodată atâta satisfacție”.


CE ESTE SARGENOR

Sargenor – energie și mult spor! 

Sargenor este numele sub care lucrează o echipă de doi aminoacizi perfect sincronizați (Arginina și Acidul Aspartic) care acționează simultan pentru tratamentul stărilor de oboseală funcţională la adulţi şi copii cu vârsta peste 12 ani. 

De asemenea, Sargenor aparţine unui grup de medicamente utilizate pentru protecția ficatului. 

Atât acidul aspartic, cât și arginina fac parte din grupul aminoacizilor proteinogeni, adică acei aminoacizi care intră în componența proteinelor ce sunt structuri de bază ale tuturor celulelor.

Diversitatea implicării aminoacizilor, sintetizați de organism sau preluați din surse exogene, în procese biologice ale organismului uman este de mare interes în lumea medicală. Această preocupare ne permite să punem la treabă în avantajul nostru o mare descoperire: aceea că  organismul, în utilizarea aminoacizilor, nu face discriminare între cei sintetizați de organism și cei preluați din surse suplimentare, externe. Cu alte cuvinte, când avem nevoie de mâini de ajutor, e minunat că putem aduce în echipa noastră colaboratori pricepuți din afară.

Vezi aici prospect Sargenor.

SIGURANȚĂ

Profil de

 • Interacțiuni cu alte medicamente și alte forme de interacțiune: Nu au fost raportate.  
 • Reacții adverse: Nu au fost raportate.
 • Sarcina și alăptarea: se recomandă evitarea utilizării acestui medicament în timpul sarcinii sau în timpul alăptării.
 • SARGENOR conține zahăr (o fiolă conține 1 g de zahăr). Pacienții cu regim hipoglucidic sau cu diabet zaharat îl pot folosi, dar trebuie să țină cont de această informație. 

ADMINISTRARE

 • Doza pentru adulți: 2 până la 3 fiole pe zi. Doza pentru copii cu vârsta peste 12 ani: 1 până la 2 fiole pe zi.
 • Conținutul fiolei trebuie diluat în puțină apă. De preferat a se administra în prima parte a zilei, înainte de mese.
 • Sargenor are o aromă plăcută de caise.
 • Fiolele auto-casabile efilate la ambele capete permit administrarea ușoară și rapidă.
 • Substanța activă: Aspartat de arginină 1g/5ml.
 • Soluție orală în fiole de 5 ml (20 de fiole/cutie).
 • Indicație: tratamentul stărilor de oboseală funcțională la adulți și copii de peste 12 ani.

SARGENOR

Experiența

Pentru că nu contează doar studiile și rezultatele, ci și perioada în care Sargenor a sărit competitiv în ajutorul celor care muncesc!

O mana de ajutor de la SARGENOR

Sargenor® conține aspartat de arginină și se poate elibera fără prescripție medicală. Se recomandă citirea cu atenție a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului.

Înainte de a încerca Sargenor, îți recomandăm să te familiarizezi cu aspectele mai puțin cunoscute ale oboselii.

Informează-te