Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/mylan.datacentersolutions.ro/sargenor.ro/includes/file.phar.inc).
O mana de ajutor

Oricât de multitasking am fi – sau tocmai pentru că suntem așa – avem nevoie, mai ales în momentele de extra mile, de un ajutor competent și responsabil. Exact ca noi. Sargenor oferă o mână de ajutor tuturor celor care muncesc, obosesc, și care-și doresc să transforme momentele de genul “n-am simțit niciodată atâta oboseală” în momente de genul “n-am simțit niciodată atâta satisfacție”.


CE ESTE SARGENOR

Sargenor – Reîncarcă-te cu spor!

 

Sargenor este supliment alimentar pe bază de arginină, substanţă prezentă în mod natural în organismul nostru, pentru menţinerea stării de sănătate.  

Sargenor este numele sub care lucrează o echipă de doi aminoacizi perfect sincronizați (Arginina și acidul aspartic) care acționează simultan. 

Atât acidul aspartic, cât și arginina fac parte din grupul aminoacizilor proteinogeni, adică acei aminoacizi care intră în componența proteinelor ce sunt structuri de bază ale tuturor celulelor.

Diversitatea implicării aminoacizilor, sintetizați de organism sau preluați din surse exogene, în procese biologice ale organismului uman este de mare interes în lumea medicală. Această preocupare ne permite să punem la treabă în avantajul nostru o mare descoperire: aceea că organismul, în utilizarea aminoacizilor, nu face discriminare între cei sintetizați de organism și cei preluați din surse suplimentare, externe. Cu alte cuvinte, când avem nevoie de mâini de ajutor, e minunat că putem aduce în echipa noastră colaboratori pricepuți din afară.

Vezi aici prospect Sargenor.

ADMINISTRARE

  • Doza este de 3 fiole pe zi.
  • Conținutul fiolei trebuie diluat în puțină apă. De preferat a se administra în prima parte a zilei, înainte de mese.
  • Sargenor are o aromă plăcută de caise.
  • Fiolele auto-casabile efilate la ambele capete permit administrarea ușoară și rapidă.
  • Substanța activă: Aspartat de arginină 1g/5ml.
  • Soluție orală în fiole de 5 ml (20 de fiole/cutie).

Oboseala ne provoacă pe fiecare la un moment dat, vezi dacă tu o regaseşti pe a ta în poveştile următoare.

Informează-te