Arta de a construi, ca antreprenor (într-o lume incertă în viitor)

Ești arhitect.

Și dacă ești antreprenor, profesor, project manager sau medic, tot arhitect ești.

Pentru că ceea ce faci zi de zi e să construiești lumea în care trăim. Construiești bazele emoționale, educația și viitorul copiilor tăi. Construiești relații cu clienții, pacienții sau elevii tăi. Construiești case, proiecte, campanii.

Sau cel puțin asta făceai, înainte...

Acum stai între „zidurile” pe care le-ai construit și aștepți să treacă. Petreci prea mult timp între aceleași „ziduri”. Ai prea puține ocazii să construiești relații noi sau să-ți obișnuiești copilul cu locuri și deschideri noi. Până și sportul l-ai făcut, în ultima vreme, mai mult în casă.

Pe vremuri, poate că ți-am fi zis că Sargenor te face mai energic, ca să-ți duci la capăt toate proiectele, să construiești tot ce ți-ai propus. Acum, însă, îți spunem că Sargenor iți dă energie, inclusiv mentală, nu doar să construiești, ci și să „deconstruiești”. Să te gândesti activ cum vrei să arate „zidurile” pe care le proiectezi pentru noua realitate. Și mai ales cele peste care vrei să sari!

Sargenor este numele unei echipe cu experiență, formată din Arginină și Acid Aspartic, echipă ce produce energie la nivel celular și te ajută să tratezi eficient stările de oboseală, inclusiv oboseala generată de stresul emoțional pe care îl simțim cu toții.