Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/mylan.datacentersolutions.ro/sargenor.ro/includes/file.phar.inc).

Arta de a construi, ca antreprenor (într-o lume incertă în viitor)

Ești arhitect.

Și dacă ești antreprenor, profesor, project manager sau medic, tot arhitect ești.

Pentru că ceea ce faci zi de zi e să construiești lumea în care trăim. Construiești bazele emoționale, educația și viitorul copiilor tăi. Construiești relații cu clienții, pacienții sau elevii tăi. Construiești case, proiecte, campanii.

Sau cel puțin asta făceai, înainte...

Acum stai între „zidurile” pe care le-ai construit și aștepți să treacă. Petreci prea mult timp între aceleași „ziduri”. Ai prea puține ocazii să construiești relații noi sau să-ți obișnuiești copilul cu locuri și deschideri noi. Până și sportul l-ai făcut, în ultima vreme, mai mult în casă.

Ca să-ți duci la capăt toate proiectele, să construiești tot ce ți-ai propus, poti primi o mână de ajutor de la Sargenor. Asigura-ţi o doză de spor inclusiv mentală, nu doar să construiești, ci și să „deconstruiești”. Să te gândesti activ cum vrei să arate „zidurile” pe care le proiectezi pentru noua realitate. Și mai ales cele peste care vrei să sari!

Sargenor oferă organismului aport adecvat de arginină, aminoacidul prezent în mod natural în organismul nostru, cu importante caracteristici biochimice și nutriționale. Sargenor! Reîncarcă-te cu spor!