Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/vhosts/mylan.datacentersolutions.ro/sargenor.ro/includes/file.phar.inc).

Liber-profesioniști. Dar nu și liberi de contextul dificil.

Când v-ați hotărât să deveniți liber-profesioniști, erați deja profesioniști. Doar că v-ați hotărât să deveniți și liberi. Liberi de constrângerile unui job 9.00-17.00, liberi de deciziile unor șefi (alții decât voi), liberi să vă alegeți proiectele care vă împlinesc. Liberi să schimbați lucrurile ori de câte ori e nevoie, și liberi să faceți tot ce vreți singuri, cum știți mai bine.

Dar nu v-ați gândit că veți fi liberi și să vă zugrăviți apartamentul singuri, să vă tundeți singuri, să-i explicați singuri, acasă, lecțiile celui mic. Liberi să schimbați lucrurile singuri atunci când ele, de fapt, mergeau bine. Liberi să vă reinventați și să încercați orice care să meargă în vremuri pe care nu le cunoaște și nu le înțelege nimeni. 

Pe vremuri, poate că v-am fi zis că Sargenor vă va face mai energici, ca să aveți libertatea să faceți tot ce v-ați propus. Acum, însă, in contextul actual, spunem: Sargenor vă dă energie, inclusiv mentală, să meditați, să vă reinventați și să acționați liberi de propriile voastre limite, constrângeri, certitudini și planuri inițiale. Așadar, mai liberi ca oricând.

Pentru că Sargenor, conținând aspartat de arginină, este recomandat atât pentru susținerea energiei, cât și a capacității de concentrare și a încrederii în sine, de care avem cu toții nevoie pentru a face față în mod creativ contextului actual.